طلبه امروزی

طلبه امروزی

یکی دیگر از حقایق مشترک میان فقرا و اغنیا

شنبه, ۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۳۳ ب.ظ

                                              بسم الله الرحمن الرحیم

یک نگاه به ماه مبارک رمضان این است که با سایر ماه ها تفاوتی ندارد و تنها قراردادی برای نظم در عبادات است، یعنی همه مومنین در یک زمان خاص مناسک مشترکی را انجام دهند[1].

نگاه دوم و صحیح این است که ماه مبارک رمضان تفضلی است از ناحیه خداوند متعال که یک خصوصیات حقیقی را در آن قرار داده و واقعیتش بالاتر و عظیم‌تر ، از هر چیزی که آن را واقعی می‌دانیم.

عبادات و توفیقاتی الهی متنوعی در عالم وجود دارد که خیلی‌ از افراد جامعه شرایطشان به گونه ای است که -  چه از نظر مالی و چه از نظر کار و وظیفه  - به آنها دسترسی ندارند به عنوان مثال نمی‌توانند به حج و حرم حضرت رسول (ص) بروند حتی گاهی برخی توانایی زیارت بارگاه ملکوتی ثامن الحجج را هم ندارند.

خداوند متعال زمانهایی را در عالم خلق کرده است که اگر در دور افتاده ترین منطقه یا فقیرترین انسان باشید بدون اینکه برنامه‌ریزی کنید یا کم و زیادی را تحمل کنید به سراغ شما می آید و درون آن قرار می گیرید.

ماهی که نفس کشیدن هم در آن ثواب دارد شیاطین بر حسب بعضی از روایات در این ماه مبارک از تصرف در عالم محروم هستند، در عوض رفت و آمد ملائکه زیاد می شود.

با اینکه مسلماً عید نوروز خبر واقعی در کائنات محسوب نمی‌شود ولی قبل از فرا رسیدن آن مردم خانه تکانی می‌کنند و هر کس به اندازه‌ی توانش برای نو، نوار شدن تلاش می کند این حالات حکایت از عید نوروز دارد. اما براستی برای لیله القدر باید در خانه ها چه خبر باشد؟ حالات مردم باید نشانه از چه چیزی باشد؟

چه خبری مهمتر از اینکه «لیله القدر» می‌تواند انسان را از شقاوت به سعادت برساند، می‌تواند یک انسان را به حالت انسان صالح برای رضوان خدای متعال آماده کند.

لیله القدر و ماه رمضان یک حقیقت است و بالاترین شبش، شب قدر است که یک حقیقت بسیار عظیم است.

هزار ماه هشتاد سال است و اگر انسان این مطلب را درک کند بار یک عمر خود را می تواند ببندد، اگر بخود سختی ندهد لااقل بار سالش را حتمی مهیا می کند.

همه اینها نشان از این است که حقیقتا اسباب رشد در عالم فراهم است. برای همه مردم به یک اندازه ؛ این عبادت ؛ عبادتی است که غنی و فقیر ندارد، شهری و روستایی ندارد همه میهمان خدایند. همه انسانها مجازند در این مهمانی به اندازه 80 سال خود توشه ببندند.

 اما اگر این ضیافت الهی را با چنین شرایطی از دست بدهیم چه کسی را باید لعن کنیم شیطانی که توانایی تصرف در وجود ما ندارد یا خود شیطانمان را

نظرات  (۳)

سلام ای طلبه امروزی!
پیش ما هم بیا...!!
سلام
عباداتتون قبول

چی دقیقا توفیق میخواد؟؟؟


متنتون رو خوندم.میدونین ماه رمضون ثابت میکنه که خدا چقدر دوسمون داره.انکار ما فقط داریم تو این ماه ناز میکنیم برای خدا.همه جوره هوامونو داره.کارای غیر ارادیمون که ثواب و حسنست.دیگه چیزی بیشتر ازین که خدا بگه تو فقط نفس بکش همینجوری اورت برات حسنه تلنبار میشه!


التماس دعا جناب طلبه
یه زمانی دیدم نسبت به طلبگی مساعد نبود.خواهرم میگفت چیزایی که شما میخونید همه تجربست و فقط علوم دینی و قرآنی اند که علمن!اصلا قبول نمیکردم.اما الان میفهمم چه دینی دارم.
امیدوارم همهء کسایی که درس دین رو میخونن بتونن درست عرضه کنندش به به جامعه.خیلی ها منتظر اینن که درست مفهوم اسلام رو بفهمن
موفق باشید
درپناه خدا
سلام. انشاالله از دست ندیم انی ضیافت الهی رو. یاعلی

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">